Sposób przygotowania

Selery najpierw szorujemy pod wodą potem obieramy jeszcze raz umyć zalać wrzącą wodą z dodatkiem mleka i ugotować na pół miękko pod przykryciem potem odcedzić pokroić na cząstki osuszyć i posypać mąką smażymy partami na silnie rozgrzanym tłuszczu . Pomidory pokroić na cząstki włożyć do naczynia razem z selerami , polać tłuszczem , keczupem również posypać serem startym i zapiekać w gorącym piekarniku .

Komentarze

  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ciekawy przepis;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    śeiewtny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !