Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

W garnku roztopić margarynę.
Ciastka zmiksować w rozdrabniaczu, wsypać je do margaryny.
Wymieszać masę i wyłożyć ją na dno tortownicy.
Wyrównać masę dociskając ją i wstawić blachę do lodówki aby spód związał.
Po około 30 minutach wyjąć tortownicę z lodówki.
Brzoskwinie odsączyć z zalewy i ułożyć je koliście na spodzie sernika.


Komentarze

  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wspaniały
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    apetyczne
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    jakis kiepski ten przepis tyle skladnikow a tak krotkie wykonanie i jakos nie pokoleji napisane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !