Sposób przygotowania

Mięsko mielimy , dodajemy wszystkie przyprawy i wyrabiamy na idealnie gładką masę , pod koniec dodajemy poszatkowane kapary , muszą być naprawdę drobno pokrojone by się ładnie połączyły z miesem , napstepnie formujemy kuleczki i pieczemy w piekarniku na samej kratce jak na grillu :)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aneciorek

    hmm ciekawe połaczenie?jakie sa w smaku?jeszcze nie jadłam kaparó w miesie?smaki sie nie kłoca?
  • 7
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    nie , wręcz przeciwnie , nadają nie powtarzalny smak :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania84

    a kapary które uzyłas te małe , czy owoce ?
  • 8
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ja wolę te małe bo nie mają tyle nasion w sobie ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !