Przepis i sposób przygotowania na: Grillowane pałeczki drobiowe zawijane w boczek
Kroki postępowania
Mięso nakładać na namoczone patyczki , wilgotnymi dłońmi formować cienkie pałeczki mięsne /do połowy długości patyków/.
mięso mielone drobiowe |
400 gram
|
żółtko jajek |
2 szt
|
pieprz mielony |
do smaku
|
przyprawa do dań/dowolna/ |
do smaku
|
czosnek |
2 ząbki
|
skórka cytrynowa |
0,25 łyżeczki
|
pietruszka zielona lub kolendr |
do smaku
|
boczek wędzony |
100 plastry
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: