Sposób przygotowania

margarynę lub masło utrzeć z cukrem na puszystą masę dodać żółtka,kakao i spirytus,żelatynę rozpuścić i przestudzić dodać do masy wymieszać i na koniec dodać ubitą na sztywno pianę z białek oraz bakalie jak masa zacznie tężeć lekko ją podgrzać,część masy wylać do natłuszczonej tortownicy i układać biszkopty wstawić na kilka minut do lodówki aby stężała wyjąć układać pozostałe biszkopty i całość zalać pozostałą masą wyrównać i ponownie schłodzić po wierzchu i boki posypać kokosem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Rewelacja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny,smaczny przepis !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !