Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Na patelni, na oliwie podsmażamy drobno posiekaną cebulę, dodajemy pora pokrojonego w półplasterki i plasterki selera naciowego. Całość smażymy przez 5 minut ciągle mieszając. Dosypujemy ryż i mieszamy przez 2-3 minuty. Wlewamy wino i czekamy aż ryż wchłonie cały płyn.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    pycha
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !