Sposób przygotowania

Mleko, czekoladę, margarynę, cukier waniliowy, cukier rozpuścić. Następnie dodać mąkę, proszek, sodę i jajko roztrzepane wszystko wymieszać. Ciastem wypełnić papilotki około 8, nie napełniać do końca, żeby miały gdzie wyrosnąć. Piec 20 - 30 minut w temperaturze 170 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    wyglądają super
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    Zdecydowanie piszę się na taką muffinę
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    nie no ekstra te muffinki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    wyglądają bardzo apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !