Sposób przygotowania

Do miski wbić jajka razem z cukrem i cukrem waniliowym, miksować tak długo aż zrobi się jasna masa. Następnie dodać proszek do pieczenia, i po trochu mąkę. Gdy ciasto robiło się ciężkie do miksowania to dolewałam po trochu maślankę. Gdy ciasto było już gotowe przelałam na blachę, i włożyłam na niego rabarbar. Można na ciasto zrobić kruszonkę, u mnie w wersji bez niej. Rabarbar pokroiłam na około centymetrowe kawałki. Piec w temperaturze 180 stopni około 30 - 45 minut.

Komentarze

  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    Fajne ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Musi być pyszne, uwielbiam rabarbar więc wszystko z nim mi smakuje:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    Widzę że lubisz rabarbar kolejny przepis z jego udziałem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    superowe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    superowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    łatwe i smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    uwielbiam ciasta z rabarbarem:))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    V_kuchareczka

    pyszniutkie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !