Sposób przygotowania

Ubijamy śmietanę. Do serka dodajemy cukier puder, sok z 0, 5 pomarańczy świeżo wyciśnięty i kilka kropli soku cytryny. Na koniec dodajemy do serka ubitą wcześniej śmietanę i delikatnie mieszamy. Wykładamy do pucharków, na dno można ułożyć pokruszone herbatniki. Posypujemy startą czekoladą na grubych oczkach. Wsadzimy do lodówki aby stężało.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    wyglada bardzo smacznie ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    pysznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !