Sposób przygotowania

Składniki

2 duże mięsiste czerwone pomidory
1 średnia biała cebula
2-3 ogórki kiszone
6-7 gałazek szczypior
2 łyżki olej
sól morska,pieprz kolorowy wg.uznania

Etapy przygotowania

Myjemy warzywa-osuszamy(ogórki i pomidory)
Cebule obieramy i kroimy w krążki lub pół krążki.Szczypior kroimy dość grubo,a pomidory w ósemki lub również w grubą kostkę a ogórki w plasterki.
Przekładamy wszystko do misy dodajemy olej,sól i pieprz.
Wszystko mieszamy i możemy podawać np. do obiadu . . .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    smacznie kolorowa :)
  • 0
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    Dziękuję Kasiu :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    niby banał, a jakoś tak nigdy nie wpadłam nawet by zrobić sałatkę z kiszonymi ogórkami (poza jarzynową z majonezem oczywiście) ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Prosta, zdrowa i smaczna.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !