Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Mleko podgrzewamy, musi być gorące ale nie wrzące. Następnie ubijamy mleko mikserem, aż na jego powierzchni pojawi się gesta piana. Kawę zalewamy gorącą wodą i studzimy, ponieważ między mlekiem a kawą musi być różnica temperatur.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    wygląda wspaniale
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    nie chciała mi wyjść taka latte a to może własnie o tą różnice temperatur chodziło :) dzięki za podpowiedź :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ładne warstwy
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    chcę też spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię taką kawkę
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    teraz już rozumiem jak się robi taką kawę :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !