Sposób przygotowania

Boczniaki umyć,osączyć na sitku a następnie wylożyć na ręcznik papierowy.Jajka rozbełtać i odrobinę posolić.Grzyby posolić,posypać pieprzem i bardzo lekko oprószyc mąką.Na patelni rozgrzać tłuszcz -może to byc olej lub olej z dodatkiem masła.Obsypane grzyby mąką panierujemy w jajku i bułce tartej,smazymy z obu stron na tłuszczu.
Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    zjadłabym takiego grzybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Wyglądają bardzo apetycznie.
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    smaczne są ale ostatnio nie spotykam boczniaków
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    tak pysznie sie prezentują .
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszne danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    uwielbiam je
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszniutkie !
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam boczniaka
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    boczniaków jeszcze nie jadłam ,mam ochotę z nich zrobić flaczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna kolacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Na pewno pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawa propozycja, dla mnie to nowość

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !