Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Przygotowujemy wszystkie potrzebne składniki. Białka ubijamy na sztywno, następnie dodajemy do nich cukier i miksujemy do czasu, aż będzie idealnie sprężysta piana. Następnie dodaejmy po 1 żółtku i delikatnie miksujemy.


Komentarze

  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Nie pamiętam już kiedy jadłam babkę kisielową. muszę znowu taką zrobić.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajna ta babka
  • 1
    dr
    Opublikowano

    agataw1990

    to ci pomysl!:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika58

    to jest pyszne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !