Sposób przygotowania

W jednej misce połączyć ze sobą i wymieszać suche składniki, tak samo mokre w drugiej misce. Następnie wszystkie składniki połączyć razem i delikatnie przemieszać. Przelać do papilotek i piec w piekarniku około 15-20 min w temp. 170 C.
Międzyczasie przygotować lukier - białko i cukier puder połączyć ze sobą, miksując tak długo aż uzyskamy jednolitą gładką masę. Jeśli lukier jest za rzadki dodać jeszcze trochę cukru pudru.

Gdy muffinki już ostygną polać je lukrem, można je jeszcze przyozdobić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    niedozywiona

    z białą czekoladą i lukrem wiśniowym byłyby bajeczne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Bardzo apetyczne te muffinki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    muffinki w każdej postaci ubóstwiam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    muffinki w każdej postaci ubóstwiam :)
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    dobre
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    fajnie wyszły
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    lubie to :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    apetycznie wyglądają:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    uwielbiam muffinki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !