Sposób przygotowania

Sekret ciasta tkwi w tym ,że wszystkie składniki mieszamy razem drewniana łyżką . Nie używamy miksera . Mieszamy ,aż powstaną bąbelki powietrza ,ciasto będzie dobrze rozmieszane. Wlewamy na blaszkę .Rabarbar obieramy z skórki Posypujemy mąką przez sitko i układamy rabarbar pokrojony w kosteczkę . Robimy kruszonkę którą posypiemy ciasto . W misce ręką wyrabiamy kostkę margaryny ,mąkę i ok szklanki cukru . Kruszymy aż powstanie ładna kruszonka . Posypujemy ciasto . Pieczemy ok 40 min w 190 stopniach. Zimny placek można polukrować. Wystarczy połączyć cukier puder z mlekiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    witaminkaa

    pysznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sandra11

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniammm
  • 1
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    lubię takie ciasta;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !