Sposób przygotowania

Warzywa dokładnie myjemy. Szczypiorek dość drobno siekamy. Rzodkiewki kroimy w cienkie talarki, a sałatę rwiemy na większe kawałki. Dodajemy kefir i śmietanę. Mieszamy. Na koniec doprawiamy solą czosnkową, pieprzem białym i papryką ostrą. Schładzamy 15minut. Idealnie dodaje się do mięsnego obiadu z ziemniakami lub ryżem. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    bardzo ładnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    justys759

    uwielbiam taką:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam uwielbiam taką :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniała

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !