Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Mieszankę chińską podsmażyć na patelni, a następnie zalać bulionem.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ja bardzo chętnie zjem taką zupę
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    fajny pomysł
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pomysłowe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    ciekawa zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    jordi

    ciekawa potrawa
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię takie szybkie warzywa na ciepło
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !