Sposób przygotowania

Jajka ugotowane na twardo kroimy najpierw w kostkę a potem rozdrabniamy widelcem. Solimy, pieprzymy do smaku. Szczypior siekamy drobno dodajemy do jajek i dodajemy majonez. Wszytsko dokładnie mieszamy do uzyskania jednolitej zbitej masy. Gotową pastą smarujemy chleb lub bułkę.
Smacznego !

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    szybka i smaczna, robię podobną na kanapkę
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    świetna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    chętnie wypróbuję twoją pastę
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    lubię takie formy śniadania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !