Sposób przygotowania

Do miseczki wrzucamy: starty na tarce żółty ser i parmezan, ser topiony, rozdrobnioną fetę, drobno posiekane oliwki i suszone pomidory. Mieszamy wszystko dokładnie widelcem.

Przygotowujemy panierkę: migdały bardzo drobno siekamy, mieszamy z chilli.

Formujemy małe kulki z masy serowej, panierujemy w migdałach, układamy na talerzu, chłodzimy w lodówce ok 2-3 godzin aż kulki zastygną.

Gotowe kulki wkładami do papilotek, układamy na talerzu - przekąska gotowa!

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    świetna przystaweczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    ladnie wyglada!
  • 0
    zd
    Opublikowano

    Madzai

    Fajny pomysl.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !