Sposób przygotowania

Cebulkę kroimy w kostkę i smażymy na 1 łyżeczce masła. Dodajemy mięso mielone, sól, pieprz, oregano, przeciśnięty przez praskę czosnek i wszystko razem dusimy. Pieczarki myjemy i tniemy w plasterki dusimy na 1 łyżeczce masła na małym ogniu lekko soląc. Następnie ciasto francuskie kroimy na 3 części. Na każdej z nich układamy mięso mielone, pieczarki, 2 plastry pomidora, 2 plastry papryki. Wszystko razem ładnie zawijamy w cieście. Wierzch smarujemy roztrzepanym jajkiem. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 160 stopni ok. 15-20 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    super przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    fajny przepis, apetyczne bardzo
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ŚWIETNE !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !