Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Jabłka obrać ze skórki i zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Następnie starte jabłko skropić sokiem z cytryny.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla mnie do wątróbki drobiowej by pasowała...
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne połączenie składników
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    ciekawe smaczki
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    dobre
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    fajna
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    takiej jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    ciekawa, ale nie dla mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    to coś dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !