Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Ziemniaki obieramy i kroimy w plastry. Kiełbasę kroimy również w plasterki i przysmażamy na patelni z obu stron, następnie na tym tłuszczu, który zostanie z kiełbasy smażymy cebulę pokrojoną w piórka. W naczyniu żaroodpornym posmarowanym odrobiną oleju układamy plastry ziemniaków na nie kiełbasę i cebulą, czynnośc powtarzamy i na koniec jak nam zostają ziemniaki.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla mnie smaczności...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    pychota:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !