Sposób przygotowania

Kalarepę obieramy kroimy w plastry następnie w paseczki. Jajka gotujemy na twardo i kroimy w kosteczkę. Szczypiorek siekamy . Cebulę czerwoną kroimy w piórka. składniki mieszamy solimy i doprawiamy pieprzem do smaku. polewamy śmietana i ozdabiamy natką

Komentarze

  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Uwielbiam kalarepkę :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczna
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Mmmm! KALAREPKA, JAJKO...pyyycha!!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !