Sposób przygotowania

Bakłażana kroimy w plastry ,solimy z każdej strony i odstawiamy na 10 min . Następnie myjemy ,osuszamy i grillujemy. w miseczce robimy sałatkę. szczypiorek i natkę pietruszki siekamy. Szynkę typu carpaccio kroimy w paseczki . Dodajemy oliwę ok 1 łyżeczka ,pieprz do smaku. Mieszamy i chłodzimy . Taką sałatkę nakładamy na plastry bakłażana.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Polecam na grilla
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    świetny przepis
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    przekąska fajna ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    musi by ć pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !