Sposób przygotowania

Składniki ciasta dokładnie wyrobić i włożyć do lodówki na godzinę. Ciastem wyłożyć blachę i ułożyć truskawki. Jeszcze są drogie więc poukładałam połówki, w sezonie kładę całe. Piec do zarumienienia około 30 min.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Oj już bym zjadł tylko z takich naszych truskawek.
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Kruche ciasto z truskawkami pysznie się u Ciebie prezentuje.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    to jest pyszne!!!!
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Oj, Aniu coś u ciebie szybko truskawki dojrzewają... hihi,,, ja jeszcze sporo poczekam na te pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    bomba, ale apetyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    uwielbiam taki placek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pozazdrościć ciacha
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    rewelacyjne, szkoda że truskawki takie drogie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    pyszny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Ależ apetycznie wygląda:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszny i szybki do zrobienia
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    ponownie tej zimy zatęskniłam za latem:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszniutki placek !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !