Sposób przygotowania

Białka ubijamy z cukrem , żelatynę rozpuszczamy w 1\2 szklanki ciepłej wody , dodajemy do piany razem z rozpuszczonym w małej ilości wody kwaskiem cytrynowym , delikatnie wymieszać . Wyłożyć do formy . Odłożyć trochę piany , abyśmy mogli wymieszać z kakao . Gdy lekko stężeje polewamy masą kakaową i wstawiamy na parę godzin do lodówki. Udekorowałam czekoladą .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pięknie się prezentuje;))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Fajny pomysł na wykorzystanie białek.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    chelsi

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    chelsi

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    chelsi

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !