Sposób przygotowania

Kompot wraz z czeresniami zagotowujemy, jesli trzeba dodajemy cukru. Mozna też go rozcienczyć wodą lub jakimś sokiem aby bylo go więcej. Do gotującego kompotu wlewamy mąkę ziemiaczaną rozrobioną z wodą małymi partiami, aby wyregulować gęstość. Kisiel zagotować.
Jest pyszny. Polecam!!!

Komentarze

  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    domowy najlepszy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pycha:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    najlepiej smakuje po sezonie czeresniowym i zimą
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    jaki smakowity kolor :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    Wygląda pysznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    świetny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !