Sposób przygotowania

Kaszę gotujemy w lekko osolonej wodzie. Po ugotowaniu studzimy. Bakłażana kroimy w plastry solimy z każdej strony odstawiamy na nok 10 min . Następnie myjemy go osuszamy i grillujemy. Po ugrillowaniu kroimy go na mniejsze kawałki paski i dodajemy do kaszy. doprawiamy sola i pieprzem .Kropimy oliwa . Dodajemy kawałki sera i posiekany szczypiorek .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    max1980

    wspaniała
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    dla mnie nieco...egzotyczna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !