Sposób przygotowania

Kalafior oczyścić, ugotować na półtwardo w lekko osolonej wodzie, wyjąć, ostudzić i podzielić na różyczki. Jabłka umyć i pokroić w kostkę, groszek odsączyć z zalewy. Natkę pietruszki skroić. Wszystkie składniki wymieszać, doprawić do smaku sola, pieprzem i cukrem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Podoba mi się ten przepis!
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    leonkot

    musi być pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !