Przepis i sposób przygotowania na: Penne z warzywami i mozarellą
Kroki postępowania
Umyć i oczyścić warzywa, ziemniaka obrać.Na patelni z rozgrzaną oliwą wrzucić pora pokrojonego w krążki, paprykę w paski , ziemniaka w drobną kostkę.Podsmażyć.
makaron penne |
160 gram
|
por |
mały kawałek
|
papryka żółta |
1 szt
|
ziemniak |
1 szt
|
pomidorki koktajlowe |
kilka
|
mozzarella małe kulki |
2 łyżki
|
oliwa |
2 łyżki
|
pietruszka zielona |
do dekoracji
|
sól i pieprz |
do smaku
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: