Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem i żółtkami, białka ubić, dodać na przemian z mąką i proszkiem.
Wylać na blachę ciasto, położyć pokrojone w plasterki cienkie jabłka i posypać cynamonem i cukrem. Ciasto piec na pergaminie, lepiej będzie odchodziło i się zwijało.Jeszcze ciepłe ciasto zwinąć przez ściereczkę w rulon. Piec w temp. 180 stopni, ok.30 minut

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    przepyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczna.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    śwoetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    domowe pyszności, w taki sposób jeszcze nie robiłam.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo apetyczne strucla
  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    pyszne ciasto
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    apetyczne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !