Sposób przygotowania

Pieczarki wypłukać i pokroić w plastry.Obrany czosnek posiekać na drobno a cebulę pokroić w kostkę.Na rozgrzanym oleju podsmażyć pieczarki aż do odparowania większej części wody,dodać cebulę i czosnek .Wszystko razem dusić kilka minut.Przyprawić solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    uwielbiam :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    lubię pieczarki ale bez czosnku
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super, teżrobię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super, teżrobię
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo lubię.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Robię bardzo podobnie jak Ty, bo bardzo lubię, z tym, że ja robię na maśle.
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo smaczne a ile zapachu w kuchni....?
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszne pieczarki
  • 1
    original
    Opublikowano

    dodi

    smakowicie wyglądaja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !