Sposób przygotowania

Jajko ugotować na twardo, ostudzić, obrać ze skorupki, pokroić w ósemkę. Ogórka obrać, pokroić w półplasterki. Pieczarki przekroić na 4 części. Pomidora pokroić w półplasterki. Cebulę pokroić w kostkę. Na talerzu ułożyć sałatę. Na niej ułożyć jajko, pomidora i ogórka. Na wierzch posypać cebulę i pieczarki, oprószyć solą i pieprzem. Ocet wymieszać z olejem, cukrem i musztardą. Sosem polać sałatkę.

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    jaka kolorowa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna69

    Pięknie wygląda ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !