Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić w cienkie plastry i ułożyć na talerzu. Oliwę wymieszać w szlance z octem balsamicznym, solą i pieprzem. Dodać sok z limonki. Całość wymieszać. Łyżeczką delikatnie polewać ułożone na talerzu pieczarki. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    robiłam kiedyś sałatkę z surowych pieczarek, ale jakoś chyba wolę ugotowane albo smażone
  • 0
    original
    Opublikowano

    aneczka

    Ja też miałam na początku obawy, ale pieczarki pokrojone na cienkie plasterki z sosem z cytryny/limonki mają ciekawy smak :) A pieczarki to w każdej postaci uwielbiam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !