Sposób przygotowania

Fasolkę myjemy, obieramy końce, gotujemy w lekko osolonej wodzie prawie do miękkości. Pomidory sparzamy, obieramy ze skórki, kroimy w ćwiartki. Do rondla wlewamy oliwę, podsmażamy na niej posiekany drobno czosnek. Ugotowaną fasolkę kroimy na 3-4cm kawałki, wrzucamy do rondla z czosnkiem, wsypujemy curry i smażymy ok. 5 minut. Na talerz wykładamy fasolkę i pokrojone pomidory. Danie posypujemy posiekaną natką pietruszki lub kolendrą.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolinka111

    pyszka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    oj jak dawno nie jadłam szparagowej, aż mi ślinka cieknie ...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !