Sposób przygotowania

Ryz gotujemy według przepisu na opakowaniu w lekko osolonej wodzie. Po ugotowaniu studzimy go i wsypujemy do miseczki. Szczaw kroimy w paseczki dodajemy do ryżu. Jajka gotujemy na twardo ,studzimy ,obieramy kroimy w dużą kostkę. Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce. Pieczarki odcedzamy dodajemy całe , większe kroimy na pół. Groszek odcedzamy dodajemy do sałatki. Szynkę kroimy w paski mieszamy z pozostałymi składnikami. robimy sos winegret dodajemy do sałatki. Mieszamy i dodajemy koperek.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    EWI

    śliczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !