Sposób przygotowania

Odciśniętą z wody kiszoną kapustę wrzucamy do garnka.Podlewamy wodą i gotujemy. W między czasie myjemy i obieramy cebulę. Kroimy w kosteczkę.Boczek kroimy w kosteczkę.Całość podsmażamy na patelni ,dodajemy do kapusty.Posypujemy solą,pieprzem,majerankiem,papryką słodką do smaku.Na sam koniec dodajemy mały koncentrat pomidorowy do smaku.Mieszamy i jeszcze chwilkę gotujemy.Gotowe

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Smakowite! Bardzo lubię bigos.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Też go lubię.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !