Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Na patelnie wlewamy 1/2 oliwy, podsmażamy cebulę i szpinak(ok 10 min) na koniec dodajemy czosnek i doprawiamy solą i pieprzem.Ściągamy z ognia i odstawiamy do wystygnięcia.


Komentarze

  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    suoer
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    szpinak mi już rośnie więc może warto wykorzystać
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię szpinakowe dodatki...
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    w takim cieście jeszcze pierogów nie widziałem
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    takich nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !