Przepis i sposób przygotowania na: Domowa roladka
2. Masło utrzeć z pudrem, dodać żółtka oraz olejek. Na koniec dodać wiórki. Krem wyłożyć na ciasto. Zrolować, odrywając pergamin. Udekorować i schładzać 2 godz.
herbatniki |
30 dag
|
woda |
1/2 szkl
|
cukier puder |
1 szkl
|
kakao |
2 łyżki
|
masło |
1 kostka
|
Krem: |
|
masło |
3/4 kostki
|
cukier puder |
3/4 szkl
|
żółtko jajek |
2 szt
|
wiórki kokosowe |
20 dag
|
olejek migdałowy |
2 łyżeczki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: