Sposób przygotowania

Z mąki i masła zrobić jasną zasmażkę, rozprowadzić wywarem, dodać przecier pomidorowy, rozmieszać, ze śmietaną. zagotować ok 10 min na małym ogniu, przyprawić i wymieszać z makaronem. Całość wyłożyć do naczynia zaroodpornego, wygładzić powieszchnię posypać startym serem, polać stopionym masłem. Wstawić do piekarnika zapiec ok 15 -20 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    bardzo często robię zapiekanki na obiad.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczna zapiekanka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    najlepsza domowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !