Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Najlepsze frytki wychodzą z ziemniaków o niskiej zawartości skrobii. Dzięki temu są złociste i nie spalone na wierzchu.
Obrane ziemniaki, najlepiej duże, tnę na plastry a następnie na długie paski. Wielkość frytek powinna być zbliżona. Przez to smażą się tyle samo czasu.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    lubię to :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    frytki robi każdy, ale czy każdy zna kilka rad, które są pomocne? Jeśli nie niech poczyta powyżej
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    uwielbiam! domowe to domowe!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    lubię takie obiadki :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !