Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo. Ugotowane jajka ścieramy na tarce do jarzyn. Obrane pieczarki również ścieramy na tarce do jarzyn. Cebulę kroimy w prążki. Na oleju podsmażamy cebulę i następnie dodajemy pieczarki, aby się wysmażyły. Wystudzone składniki mieszamy ze sobą, dodając majonez lub /i z jogurtem naturalnym Doprawiamy solą i pieprzem. Pasta jest dobrym urozmaiceniem porannego śniadania.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Muszę koniecznie wypróbować bo lubię takie pasty do chleba
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    uwielbiam pasty,a takiej jeszcze nie robiłam,dzieki za pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    super pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    uwielbiam pasty na świeżym chlebku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !