Sposób przygotowania

Umytą i osączoną wątróbkę obtoczyć w mące,popieprzyć.Połowę masła rozpuścić na patelni.Usmażyć wątróbkę na ostrym ogniu i posolić.Na innej patelni udusić umyte i pokrojone pieczarki razem z posiekaną cebulą.Do gotowych grzybów dodać usmażoną wątróbkę,ketchup,wino.Wymieszać.Podawać z pieczonymi ziemniakami lub chlebem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    nowy pomysł z tymi pieczarkami
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    gdyby nie wątróbka... ale pomysł świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo lubimy duszoną wątróbkę ale z pieczarkami jeszcze nie robiłam, koniecznie muszę spróbować, bo pewnie świetnie smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pychotka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !