Sposób przygotowania

Na oliwie podsmażamy mięso z czosnkiem i cebulą .
następnie dodajemy pokroijone warzywa i dusimy chwilkę .
gdy warzywa zmiękną dodajemy pomidory z puszki i gotujemy do odparowania wody , sos ma być gęsty nie
zagęszczamy go mąką , podajemy z ryzem :)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewcia1312

    Czy zwracasz uwagę jaki ryz uzywasz do takich dań ?
  • 11
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    W sumie to nie , byle nie był zbyt kleisty , więc nei kupuję na rizotto tylko zwykły ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ikierka5

    super a jaki rodzaj mięsa?
  • 6
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Aniu ja uzywam chudej polędwicy bo nie jemy tłustego i wydaje mi się że takie jest lepsze , niż łopatka czy karczek :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    mmm.. ale sobie smak narobiłam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !