Sposób przygotowania

DWIE SZKLANKI MLEKA WLEWAMY DO GARNKA DODAJEMY CUKIER I CUKIER WANILIOWY, GOTUJEMY. W JEDNEJ SZKLANCE MLEKA ROZPUSZCZAMY BUDYNIE I ŻÓŁTKO. DO GOTUJĄCEGO SIĘ MLEKA WLEMAY ROZROBIONY BUDYŃ I ZAGOTOWUJEMY. WYSTUDZAMY.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    mniamniuśne
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    doaje masło i wszystko miskuje rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    nawet sam biszkopt przełożyć taką masą by smakował wyśmienicie
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    robie taka sama
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !