Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Biszkopt upiecz wg przepisu:
http://www.doradcasmaku.pl/przepis/203818/ciemny-biszkopt.html

KREM: Jajka umyj, oblej wrzątkiem, wytrzyj. Oddziel żółtka i utrzyj z cukrem pudrem mikserem. Po trochu dodawaj serek mascarpone


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    az mi przyszla ochota na tiramisu:) bardzo mi smakuje ten deser:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    cudownie się prezentuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ale mam ochotę na to ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    kuszące :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam to ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    piękne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    pyszny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    O jejku, ale wygląda apetycznie!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    ekstra:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super, pycha
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wygląda puszyście i lekko, mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    na własnym biszkopcie rzadko kiedy robią tiramisu, najczęściej idą kupowane biszkopciki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    poezja!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !