Sposób przygotowania

Margaryn? roztopi? na ma?ym ogniu, a nast?pnie ostudzi?. Jaja utrze? z cukrem i cukrem waniliowym na pian?. Do jaj dodajemy m?k? wymieszan? z proszkiem do pieczenia i wystudzon? margaryn?.
Wszystko razem dok?adnie mieszamy. Nast?pnie dodajemy p?atki kukurydziane, drobno pokrojone orzechy w?oskie, s?onecznika i pokrojon? w kostk? czekolad? (mo?na doda? równie? pestki dyni).
Wszystko razem mieszamy. Nast?pnie z masy formujemy ma?e kulki, mocno ?ciskamy i lekko sp?aszczamy. Ciasteczka uk?adamy na wy?cielonej papierem do pieczenia brytfannie. Pieczemy ok. 20 minut w temperaturze 180 c.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    Super:) nie ma to jak ciasteczka z czekoladą:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczne i chrupiące

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !