Sposób przygotowania

?mietank? ubijamy na sztywno. W osobnym naczyniu miksujemy ser twarogowy mielony razem z cukrem pudrem. nast?pnie stopniowo do sera dodajemy ?mietanke i delikatnie miksujemy. w 100ml wrz?tku rozpuszczamy ?elatyne i wych?odzon? stopniowo dodajemy do masy serowej. Dodajemy do niej st??a?e i pokrojone w kostke galaretke cytrynowa, rubinowa i turkusow?, które wcze?niej osobno rozpuszczamy ka?d? w 1,5 szklance wody. Mieszamy mase z galaretkami wyk?adamy do tortownicy i wstawiamy do lodówki. Po 2 godzinach wlewamy truskawkowe galaretki rozpuszczone w 3 szklankach wody. Po st??eniu kroimy i jemy

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pyszny serniczek
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    moje ulubione ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    świetny deser na lato
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia56

    napewno pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !