Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Pascha ?mietankowa

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

twaróg
2 kg
?mietana
600 ml
mas?o
300 g
jajko
4 szt
sól
Sklep Prymat
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Pascha ?mietankowa

?wie?y twaróg przetrze? przez sito, doda? jajka,?mietan?, mas?o odrobin? soli i cukru do smaku, dok?adnie wymiesza? i doprowadzi? na palniku do wrzenia. Zdj?c z ognia i mieszaj?c ostudzi?. Mas? wy?o?y? do przygotowanej formy, przycisn?? ci??arem i odstawi? w ch?odne miejsce na dob?.Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak