Sposób przygotowania

Patisony obieramy ze skórki i kroimy na plastry o grubości 1 cm posypujemy przyprawą uniwersalną i odstawiamy na 2 godziny. Po tym czasie plastry panierujemy w mące , jajkach i bułce tartej i smażymy na złoty kolor.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Najlepsze patisony są zielone , średniej wielkości , są wtedy miękkie i łatwo możemy je obrać .
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    erym

    rewelacyjny przepis!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !